26 november 2021

Afval van een verbouwing afvoeren?

2 min read
bouwafval

Besluit je te gaan verbouwen thuis, is het eerste wat in je opkomt hoe je het bouwafval af moet voeren. Voor een kleine verbouwing waar een klein beetje afval vrijkomt, is het nog te doen door het zelf af te voeren. Wordt het een serieuze verbouwing, dan ontkom je er niet aan om een container te huren. Voordeel van een container huren is dat je verschillende soorten afval af kunt laten voeren, je mag namelijk puin, plastic, hout en steen in de container afvoeren. Omdat de container bij je woning wordt geleverd, hoef je nooit ver te sjouwen met het afval.

Werk altijd veilig

Het is niet alleen slim om je bouwafval direct af te voeren, je werkt op deze manier ook veilig omdat de kans op ongelukken veel kleiner is. Zonder de verschillende soorten afval te sorteren, gooi je het eenvoudig in de container. Naast dat het veel handiger is dan een aanhanger te huren, ben je ook nog eens veel minder tijd kwijt die je ergens anders aan kunt besteden. Of je nu een muurtje moet verwijderen, of je moet de complete woning verbouwen. Bij praxis-kluscontainer.nl vind je altijd het goede formaat container, om in een keer al je afval af te kunnen voeren.

bouwafval

Geen zorgen om halen en brengen

Bij het afvoeren van bouwafval hoef je geen zorgen te hebben over het brengen en halen van een container, de container wordt namelijk voor je woning neergezet. Of je nu binnen drie dagen klaar bent met de verbouwing, of vier weken wanneer de container vol is of je bent klaar wordt deze weer opgehaald. Op deze manier heb je nooit omkijken of zorgen om de container, wel zo handig als je het druk hebt met een verbouwing. Kijk op de website voor de keuzehulp, om gebruik te maken van het goede formaat container.

Meer verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *