Woningmarkt
Geen categorie

Creëer een strakke look in je huis

Op een effectieve en duurzame manier je huis van een strak design voorzien kan op veel manieren. Een onderscheidende en effectieve manier is met https://www.homeofconcrete.com/nl/. Een aanbieder van verschillende soorten verf en ciré om op beton aan te brengen en een industriële look te realiseren, wat voor een prachtig resultaat kan zorgen.

Het moment om je interieur te vernieuwen is nu hier en dat doe je onder andere met Beton ciré. Dit is een microcement dat bestaat uit een combinatie van zand, gemalen kiezels en cement, wat is aangevuld met speciale kunsthars (resin), wat voor een bijzonder resultaat zorgt. Niet alleen is het ontzettend sterk, ook zorgt het voor die industriële look.

Verschillende keuzes

Beton ciré is een optie, maar ook is er betonlook verf verkrijgbaar waarbij de naam eigenlijk al genoeg zegt. Het is dé verf die uitstekend hecht aan beton, waardoor je op een mooie en effectieve manier je interieur kunt verven. Vanzelfsprekend vallen onder deze opties weer genoeg keuzes qua kleurstelling en in elk geval is de kwaliteit optimaal, waardoor het lang meegaat en het geverfde langdurig strak blijft.

Aan de slag met chalkpaint

Een totaal andere optie, maar minstens zo interessant is chalkpaint. Dit zorgt voor een prachtig resultaat, maar het advies is wel om voor een goede afwerking te kiezen met vernis of wax. Hierdoor blijft de chalkpaint lang goed en er ontstaan geen vlekken bij morsen of wat dan ook, wat zonder een behandeling wel aan de orde kan zijn. Bij chalkpaint heb je dus te maken met wat extra factoren om rekening mee te houden. Het resultaat is echter net zoals bij beton ciré of verf dat het een prachtige look oplevert.

Bestel alles online

Zowel beton verf, ciré als chalkpaint kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Met het merk Home of Concrete krijg je gegarandeerd kwaliteit en daarvoor kan je bij betoncire.shop terecht. De aanbieder van de beste kwaliteit beton ciré en dat in verschillende kleuren. Ook kun je er terecht voor meer advies en extra informatie. Veelal betekent vandaag bestellen ook dat je het morgen al in huis hebt, en dus aan de slag kunt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *