18 januari 2022

De beste verlichting voor in de woonkamer

2 min read
led verlichting-winkel

Led verlichting is helemaal in en dat is niet zonder goede reden. Led verlichting bespaart energie, de lamp wordt minder snel warm en led verlichting is beter voor het milieu. Bij de led verlichting-winkel kan je mooie led-verlichting aanschaffen. Er zijn allemaal verschillende soorten led-verlichting te vinden bij de led verlichting-winkel. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor led verlichting bij jou in huis? Lees dan vooral verder!

Led hanglampen

De meest populaire lamp is de hanglamp. Een hanglamp neemt niet veel ruimte in beslag maar heeft wel de potentie een hele ruimte op te lichten. Dit maakt een hanglamp een ideale lamp voor in bijna iedere ruimte. Je hebt ze in allerlei verschillende vormen en maten en zo kan je een hanglamp kiezen die bij jouw woonkamer past.

led verlichting-winkel

Led plafondlamp

Een soort gelijke lamp is de plafond lamp. De plafond lamp is over het algemeen wat kleiner en minder opvallend dan een hanglamp maar ook deze is er in allerlei soorten en maten. De plafondlamp kenmerkt zich doordat hij volledig aan het plafond vast zit. Dit is ideaal voor wat lagere ruimtes omdat de plafondlamp niet veel ruimte in beslag neemt.

Led tafellamp

Een tafellamp is ideaal op een tafel waar veel licht nodig is. Denk hierbij aan een studeer tafel waar je graag ‘s avonds in het donker ook nog aan de slag wil kunnen. Een tafellamp zal fel licht schijnen op een relatief klein oppervlakte.

Led wandlamp

Je kan kiezen voor een wandlamp als je graag een deel van de ruimte op wil lichten. Een hoeklamp kan de gehele ruimte verlichten maar zal enkel voldoende licht geven om bijvoorbeeld te kunnen lezen in de hoek waarin je de lamp hangt. Een wandlamp kan een fijne sfeerverlichting zijn voor in de avond.

Een led vloerlamp

Een vloerlamp neemt net wat meer ruimte in beslag dan een lamp aan een muur maar dit kan wel een mooie decoratie vormen in je woonkamer. Een vloerlamp kan je verplaatsen en zo kan je de lamp precies plaatsen waar je op dat moment licht nodig hebt. Dit maakt een vloerlamp een praktische lamp.

Meer verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *