27 november 2021

De kleur van het jaar in 2022

2 min read
Bright Skies Flexa

Wil je met de mode en de tijd meegaan en ook nog eens een schitterende kleur in je woning aanbrengen, dan kun je niet om deze kleur van Flexa heen. Niet voor niets is Bright Skies Flexa tot de kleur van het jaar gekozen voor 2022, de lichtblauwe kleur is prachtig om te zien en net als de andere verven ook watergedragen. De kleur is mat en kun je omschrijven als diep intens, eenvoudig schoon te houden met een doekje. Opvallend is de goede dekking die de verf heeft, ook bij deze Flexa soort kun je profiteren van de speciale kleurtechnologie.

Geschikt voor plafonds en muren

Wil je gebruik maken van deze prachtige blauwe kleur van Flexa, dan ben je er zeker  van dat je zowel wanden als plafonds schitterend kunt afwerken. Met Bright Skies Flexa breng je een kleur aan op de wand die erg luchtig is, en waar je lang van kunt genieten zonder dat de kleur tegen gaat staan. Kies voor een andere kleurenpalet, om de mooiste combinaties te gebruiken in de verschillende ruimtes thuis of op kantoor. Want ook in een kantoorruimte is deze kleur welkom, het geeft rust en een geheel nieuwe frisse uitstraling. 

Bright Skies Flexa

Verwerken van de verf

Gemiddeld genomen kun je met een liter Bright Skies Flexa ongeveer 10m2 oppervlakte schilderen, natuurlijk is dit ook afhankelijk van het materiaal wat je gaat verven. 2 uur na aanbrengen is de verf stofdroog, overschilderen kan na gemiddeld 6 uur. Maak unieke kleurencombinatie, met de andere prachtige kleuren die Flexa in het assortiment heeft. Wil je een helder en leuk idee, of weet je niet precies welke kleuren je mooi kunt combineren kun je altijd contact opnemen met deverfzaak.nl voor meer informatie. De medewerkers staan je graag te woord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *