18 januari 2022

De mooiste tafels van 2021

2 min read
tafels

Wil je een moderne tafel in huis halen? Een tafel die trendy is in 2021? De keuze in diverse eettafels is enorm! Dit maakt het kiezen voor een leuke tafel wellicht wat ingewikkelder. Dit artikel geeft informatie over de mooiste tafels trends van 2021 zodat je een goede afweging kan maken.

tafels

De industriële eetkamertafel

Bij deze tafel zie je een robuuste stijl terugkomen waar gebruik wordt gemaakt van veel metalen details. De tafels geven een stoer uiterlijk aan je interieur. Het onderstel van de industriële eetkamertafel bestaat veelal uit een gecoat onderstel waarbij je de keus hebt uit een x-vorm of u-vorm. Ook het spin-poot onderstel wordt tegenwoordig vaak gezien bij diverse eetkamertafels. Het tafelblad is meestal gemaakt van hout, dit kan massief hout zijn om het industriële tintje nog meer te benadrukken.

De ronde eetkamertafel

De ronde tafel zien we al een aantal jaar terug. Deze is ook in het jaar 2021 zeer geliefd. De ronde vorm zorgt voor gezelligheid, warmte en onderbreekt eventuele rechthoekige vormen in huis zodat het een zacht geheel vormt. De ronde eetkamertafel is in diverse varianten, afmetingen en kleuren verkrijgbaar.

De ovale eetkamertafel

Dit is een familielid van de ronde tafel. De ovale eetkamertafel geeft tevens een warme sfeer aan je huis door de ovale vorm. Hierdoor wordt een ruimte stukken knusser. De ovale tafel komt vaak goed tot zijn recht in ruimtes die vrij lang zijn.

De eetkamertafel met slanke vormen

Naast de robuuste tafels die veel gezien worden in het jaar 2021 is er plek voor een ranke vorm van de eettafel. Deze slanke versie maakt gebruik van een stalen of houten onderstel met slanke vormen en is en veelal in donkere kleuren te verkrijgen. Daarnaast loopt het tafelblad vaak schuiner af waardoor het blad een extra dun uiterlijk krijgt. Het tafelblad kan gemaakt zijn van hout of het uiterlijk van marmer bezitten.

De eetkamertafel met visgraatmotief

De visgraatvloer is een trend die flink heeft doorgezet. Deze trend is nu ook zichtbaar bij eetkamertafels. Het is een mooie tafel met allure die met vrijwel ieder interieur goed te combineren is. De tafelbladen zijn van hout en in diverse kleuren en formaten beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *