18 januari 2022

De parel onder de kasten, inloopkasten

1 min read
brandwerend_en_inbraakwerend

Inloopkasten zijn natuurlijk de crème de la crème onder de kasten, dit is voor iedereen natuurlijk een droom om in je huis te hebben. In deze blog zullen we je kort bijpraten over alle opties die ingebouwd kunnen worden in inloopkasten.

Inloopkasten op maat

Inloopkasten worden speciaal op maat gemaakt zodat ze precies in je kamer passen. Er zal een specialist bij je huis langskomen om de kamer maar de kast moet komen op te meten en met behulp van speciale computerprogramma’s kan de kast dan helemaal naar je wensen gemaakt worden. Wanneer de perfecte kast gemaakt is in het computerprogramma wordt deze besteld en zal deze door een timmerman ingebouwd worden.

Opties inloopkasten

Naast de standaard opties die je kan kiezen zoals de kleuren, soort materiaal en de greepjes zijn er nog een aantal andere mooie opties die je kan kiezen bij inloopkasten. Zo kan je er voor kiezen om je inloopkast af te laten sluiten met mooie schuifdeuren van bijvoorbeeld glas. Ook is het mogelijk om een eiland voor accessoires en schoenen in het midden van je inloopkast te plaatsen. Dit eiland kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld een bankje om op te zitten. Een andere mooie optie om inloopkasten helemaal af te maken zijn ingebouwde spotjes bovenin en/of in de vloer die op de kast schijnen.

Zoals je ziet zijn er erg mooie features om een inloopkast van je dromen te creëren!