18 januari 2022

Deze toffe Big Green Egg accessoires zijn leuk om cadeau te doen

1 min read
Big Green Egg accessoires

Ken jij iemand die een gigantische Green Egg fan is? Die het liefst de hele zomer buiten kookt in zijn of haar keramische barbecue? Dan ligt het volgende verjaardagscadeau voor de hand. Er zijn namelijk een heleboel Big Green Egg accessoires op de markt. Sommigen zijn puur voor de lol, anderen kunnen het koken echt makkelijker of beter maken. Deze accessoires zijn echt onmisbaar voor elke thuiskok. 

Big Green Egg accessoires

Een extra werkblad

De Green Egg is een gigantische barbecue maar je hebt natuurlijk ook wat werkblad nodig om al die gerechten voor te bereiden en te plaatsen voor de grill op gaan. Daarvoor heb je verschillende opties. Er zijn speciale planken die je aan de zijkant van de egg kunt bevestigen. Daarmee heb je meer werkblad en een plek om dingen neer te zetten. Die plankjes heb je in allerlei vormen en maten. De houtsoorten verschillen ook sterk. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een soort tafel te kopen maar het ei in past. Daarmee heb je de meeste ruimte en kun je het ei ook mooi wegwerken in de tuin.

Big Green Egg accessoires

De pizzasteen

Je kunt in dat groene ei dus ook gewoon een pizza bakken. Sterker nog, je kunt er heel lekkere pizza in bakken. Daarvoor heb je wel een pizzasteen nodig of een speciale plaat. Daarmee wordt de pizza echt perfect want op de normale gril is het lastiger.