27 november 2021

Dit is waarom Mexicaans tafelzeil zo populair is

1 min read
Tafel zeil

Trends komen en trends gaan. Eentje die echter lang blijft hangen, is het Mexicaans tafelzeil. Dit speciale zeil lijkt alleen maar populairder te worden. Mexicaans tafelzeil is een sterk zeil dat geschikt is voor op tafels, zowel binnen als buiten. Het is een sterk materiaal. Maar dat is niet de enige reden dat het Mexicaanse tafelzeil zo populair is.

Mexicaans tafelzeil

Bonte kleuren

Mexicaans tafelzeil kenmerkt zich door de felle kleuren die gebruikt worden in de patronen. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld bloemen. Veel Mexicaanse tafelzeilen zijn voorzien van bloemen. Maar er zijn ook nog andere opties om uit te kiezen. Sommige Mexicaanse tafelzeilen zijn bijvoorbeeld geruit of geblokt. Anderen hebben stippen, een tijdloos en chique patroon. 

Waarom een tafelzeil gebruiken?

Je vraagt je wellicht af: waarom zou ik überhaupt een tafelzeil gebruiken op mijn tafel? Dat kan verschillende redenen hebben. Allereerst kiezen mensen er vaak voor een zeil te gebruiken wanneer ze hun tafel willen beschermen. Ga je bijvoorbeeld knutselen met de kinderen? Dan kan het nog wel eens een flinke kliederboel worden. Met een tafelzeil bescherm je het tafelblad en zorg je dat de kids toch met een gerust hart kunnen klieren, verven en kleuren. 

Zeil Mexicaans

Een andere reden om een tafelzeil te gebruiken is juist omdat je de tafel eronder wil verbergen. Misschien is jouw tafel aan vervanging toe maar heb je het budget er niet voor op dit moment. Dan kun je met een mooi tafelzeil die oude tafel toch nieuw leven inblazen.