Wonen

Dit zijn de woontrends voor de zomer

De zomer begint er al langzaam aan te komen maar is jouw woning wel klaar voor de zomer? Ik had er aan het begin echt veel moeite om te ontdekken wat ik echt in mijn woning wilde. Gelukkig heb ik veel inspiratie gevonden om mij heen. In dit artikel ga ik je mijn eigen ervaringen en smaak met jullie delen. Veel leesplezier! 

Less is more 

Het kan zijn dat je nog nooit gehoord hebt van het begrip less is more. Less is more betekent letterlijk minder is meer. Een belangrijk kenmerk van less is more is dat je het zo minimalistisch doet. Zo creëer je veel rust en ruimte in je woning. Gooi onnodige spullen weg en plaats alleen wat je echt nodig hebt. Je zult al gauw merken dat dit veel prettiger is. 

Pastel kleuren 

Pastel kleuren zijn hele zachte fijne kleuren. Pastel kleuren zijn goed te combineren en het aanbod is groot. Persoonlijk vind ik pastel groen het mooist. Pastel groen is een mooie frisse kleur die heel fijn oogt. Verder is het goed te combineren met verschillende soorten meubels. Heb je niet veel ervaring met het combineren van kleuren? Vraag dan om advies of kijk goed rond op het internet. Op het internet vind je heel veel kleuren palletten. 

Markiezen 

Een markies wordt ook wel een zonnescherm genoemd. Het mooie aan een markies is dat ze er heel zomers er uit zien. Verder zijn ze ook heel functioneel. Ze houden de zon tegen en zo creëer je een verkoelend effect binnen. Verder heb je ook een uitvalscherm en een knikarmscherm die voor dit zelfde effect zorgen.  

Het zoeken van trends blijft altijd heel lastig. Dit komt omdat de smaak van iedereen anders is. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren!