cadeauset scentgifts
Wonen

Een cadeauset vol met ScentGifts

Een cadeau voor iemand zoeken is in de meeste gevallen iets lastigs. Geef je iemand een cadeaubon omdat je het echt niet anders weet of neem je iemand mee uit lunchen omdat je niet goed weet wat je moet geven. Wat dacht je van het geven van geur? Een hoop mensen zijn namelijk hartstikke gek op lekkere geurtjes en waarom zou je dan niet een cadeauset geven vol met geuren? Er zijn verschillende manieren hoe je dat kan doen, maar een leuke manier van het geven van geur is in de vorm van ScentGifts.

Een cadeauset vol ScentGifts


ScentGifts heeft het eigenlijk al in de naam zitten. Het geven van geur als een cadeau en op welke manier doe je dat dan? Nou, ScentGifts zijn kleine tabletten gemaakt van wax. In deze wax zitten verschillende geuren verwerkt. Wanneer iemand de tabletten in een brander legt en daar een waxinelichtje onder zet, gaat de wax langzaamaan smelten. Hierdoor komen de geuren vrij die in het tablet gedaan zijn. Door de wax te smelten krijg je dus heerlijke geuren die door het huis heen trekken en zorgen voor een fijne sfeer. Hoe leuk is het dan om een cadeauset vol met ScentGifts aan iemand te kunnen geven. Je kunt dit op verschillende manieren doen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een standaardpakket met geuren uit te kiezen. Dit zijn geuren die goed met elkaar gaan en bijvoorbeeld ook met elkaar gemengd kunnen worden. Je kunt er ook voor kiezen om zelf een pakketje van geuren samen te stellen. Op die manier kun je geuren kiezen waardoor je zeker weet dat de ontvanger van de geur blij is met het cadeau. Geuren kunnen namelijk een hoop met iemand doen.

Wat zijn de voordelen van geuren


Een geur kan namelijk verschillende effecten bij mensen teweeg brengen. Zo heb je bijvoorbeeld wax tabletten waar lavendel geur in verwerkt zit. Lavendel is een geur die als eigenschap heeft dat het mensen rust brengt. Door het branden van een geur die lavendel bevat, merkt iemand vaak snel dat hij tot rust komt en bijvoorbeeld vervelende gedachtes wat meer tot halt kan roepen. Andere geuren hebben daarnaast weer andere eigenschappen. Daarnaast kunnen geuren ook herinneringen oproepen. Wanneer iemand bijvoorbeeld gek op is op voeding waar vanille in verwerkt is dan zal die persoon hartstikke blij zijn met een vanille geur in huis. Probeer een beetje er achter te komen wat iemands favoriete geur is en dan kun je een ontzettend leuk cadeau geven. Bijvoorbeeld voor een verjaardag of voor een andere gelegenheid. Je kunt iemand hiermee natuurlijk een groot plezier doen.

Bron: in2klussen.nl