21 oktober 2021

Een opfrisbeurt voor je muren? Kies Versace-behang!

2 min read
Versace behang

Verhuis je in afzienbare tijd naar een nieuwbouwwoning en kun je daarbij zelf bepalen op welke manier je je wanden decoreert? Of is de muurdecoratie in een van de kamers van je huidige woning wel weer eens aan vervanging toe? Op welke manier je ook in aanraking komt met wanddecoratie, feit is dat behang altijd een geschikte optie is. Dit is hoe dan ook een vrij goedkope en snel te realiseren mogelijkheid. En als je bijvoorbeeld Versace behang neemt, dan zal het qua uitstraling zeker niet tekortschieten. Hieronder lees je meer over de pluspunten van behang in het algemeen en Versace in het bijzonder.

Versace behang

Pluspunten behang

Een kamer stuccen is een geschikte optie, maar wel wat saai en sfeerloos. Zelf patronen verven is een gedurfde keuze, maar dit kost hoe dan ook veel tijd. Daarom is behang altijd een zeer geschikte mogelijkheid. Op behang vind je printen, afbeeldingen, patronen en kleuren die je zelf met verf vrijwel onmogelijk voor elkaar krijgt. Daar komt nog bij dat bij diverse soorten behang ook een reliëf mogelijk is, voor nog wat extra cachet. Behang is bovendien redelijk snel en eenvoudig aan de muur te bevestigen. In één klap verander je daarmee de totale uitstraling van een kamer. En dat voor tien tot vijftien jaar, want dat is de levensduur die je mag verwachten als je gaat voor behang van goede kwaliteit.

Versace behang

Meer wetenswaardigheden over Versace-behang

Als er iets is waar behang van Versace om bekend staat, dan is het wel de chique stijl. Een karakteristieke uitstraling ook, eentje die doet denken aan modehuizen zoals je die in Italië tegenkomt. Edele materialen en glimmende kleurstellingen worden er vaak op weergegeven, al is het goed om te melden dat er ook uitvoeringen zijn waar de patronen uiterst verfijnd zijn.