Wonen

Geef je interieur een metamorfose met deze tips

Is het tijd voor iets nieuws in huis? Soms ben je nu eenmaal uitgekeken op je huidige inrichting en het kan dan verleidelijk zijn om de hele boel om te gooien. Dit is echter niet per se nodig; je kunt je huis ook een metamorfose geven door middel van slechts een aantal aanpassingen. Hieronder vind je wat handige tips om je huis een metamorfose te geven.

Koop leuke kussens

In plaats van een hele nieuwe bank of fauteuil (al is de Kick Collection van https://www.skogen.nl/ natuurlijk wel ontzettend mooi), kun je er ook voor kiezen om alleen voor mooie nieuwe kussentjes te gaan. Zo krijgt de bank of stoel een nieuw uiterlijk, terwijl je er veel minder geld aan kwijt bent dan wanneer je een nieuwe bank koopt. 

Nieuwe verlichting

Verlichting kan een hoop doen voor de sfeer in je woning. Koop eens een ander soort lamp, bijvoorbeeld een staande lamp in plaats van de hanglamp die je nu hebt. Je zult zien dat je woning er gelijk anders uit komt te zien en dat de sfeer verandert.

Een andere kleur muur

Ook een andere kleur muur kan een groot verschil maken. Doe eens gek en verf de wand in een totaal andere kleur, zoals een mooie pastelkleur of juist wat donkerder (donkerblauw of donkergroen). Het is vaak ook leuk om slechts één muur van een nieuwe kleur te voorzien. Dit geeft al gauw een mooi en speels effect.

Een open kast sluiten

Heb je één of meerdere kasten in huis die open zijn? Dan is het wellicht goed om deurtjes voor deze kast te kopen. Zo ziet je huis er direct al netter uit, doordat je niet kunt zien wat er allemaal in de kast ligt. Bovendien geeft dit ook een geheel andere uitstraling aan je woning.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *