Kei-gaaf.nl
Wonen

Hoe je lege ruimte in je kantoor of huis kunt gebruiken

Witte muren, lege ramen: misschien houd je ervan maar er zijn ook manieren om deze ruimte op te fleuren. Of het nu gaat om je kantoorruimte of je huis: via webwinkel kei-gaaf.nl vind je allerlei leuke opties voor die lege ruimte.

Kei-gaaf.nl

Ramen en muren

Ramen en muren heb je natuurlijk in elk pand. Anders is het geen pand. Maar hoeveel ramen en hoeveel muren er leeg zijn hangt van de bouw af en natuurlijk van de inrichting. Hoewel het misschien schoner en rustiger oogt om dit allemaal leeg te laten, is het wel erg saai. Dat is in een kantoor zonde want eigenlijk zou je elke lege ruimte moeten gebruiken om jouw bedrijf en logo goed neer te zetten. Maar ook in een woning kan te veel wit en teveel raam een negatief effect hebben. Het voelt voor veel mensen minder gezellig en daardoor kan het zijn dat je niet het gevoel hebt helemaal thuis te zijn. Vul die lege ruimte op en je zult merken dat het positief is voor je gemoedstoestand.

Kei-gaaf.nl

Stickers en folie

Ramen en muren zijn te versieren op allerlei manieren. De meest voordelige wijze om ramen te versieren is met raamstickers of raamfolie. Let wel op dat elke sticker en elk soort folie bepaalde eigenschappen heeft. Sommige kun je doorheen kijken, andere niet. Sommige houden de zon tegen terwijl andere juist het zonlicht filteren. Wil je de ramen liever leeg laten? Dan kun je nog de witte muren opfleuren met gave raamstickers.