Wonen

Hoe studentverhuizers jouw woning binnen no-time ontruimen

Verhuizen is altijd lastig en een grote stap tot een nieuw leven. Dit kan ene hoop stress met zich meenemen. Daarnaast is het ook nog is een hoop werk waar jij helemaal geen tijd voor hebt. Je kan dan hulp inschakelen bij studentverhuizers. 

Wat de verhuizers zo goed maakt in het ontruimen

Voordat je ze gaat inhuren moet je wel eerst weten wat ze zo goed maakt en wat het voordeel is van deze service. Laten we beginnen met de vaardigheden.

Met de ervaring die ze opbouwen door in dit vakgebied alleen maar mee bezig te zijn, krijgen ze een goede techniek en inzicht dat ze gebruiken bij het inpakken van de spullen in de dozen. Met altijd een plan in het hoofd van hoe ze het moeten aanpakken en waar alles moet terecht komen, is elke woningontruiming een aller daagse. Hiernaast weten de verhuizers al hoe het moet. Hoe de eigendommen moeten worden georganiseerd en wat een logische manier is van indeling. Neem bijvoorbeeld kleding. Het gaat een stuk makkelijker als je alle broeken in een broeken doos doet, en de shirts bij de shirts. Deze methode wordt bij alles toegepast.

Omdat dit een fysieke taak is, zijn alle werkers in een goede conditie zodat zware objecten ook mee genomen kunnen worden. Mocht een meubel te groot of te zwaar zijn voor een persoon. Dan kan dit, bijvoorbeeld een bankstel, gedemonteerd worden zodat het in meerdere delen kan worden mee genomen. Zo verlicht hij het en zal het makkelijker passen in een verhuiswagen. Mocht het niet uit elkaar te halen zijn, dan is er een tweede set handen beschikbaar. Of andere hulpmiddelen zoals een trolley of een steekkar. Wat zei doen om er voor te zorgen dat er geen krassen of andere schades komen op de goederen is een doek op de steekkar legen en over het gene wat je er op gaat verplaatsen en daar omheen een strakke band. De band zorgt ervoor dat, bijvoorbeeld een koelkast, die op de steekkar staat niet eraf valt. 

Voordelen op een rij

Een verhuisbedrijf die jou een handje komt helpen is dus altijd handig. Vooral bij het ontruimen wat een grote klus kan zijn wat lang kan duren. Dit kan je niet alleen want je bent eerst nog bezig met je baan of je weet gewoon niet wat je moet doen. Daarom hier even duidelijk op een rijtje wat de grootste voordelen zijn van studentverhuizers.

  • Voordelige hulp 
  • Professioneel omgaan met jouw eigendommen
  • Bereid voor elke verhuizing en laat je nooit zonder het af te maken
  • Ervaring en middelen die jij niet zelf in bezit hebt
  • In een goede fysieke staat voor gemak met tillen
  • Scheelt jou tijd en werk

Deze punten geven al aan hoe handig het is om even snel contact op te nemen bij een verhuisbedrijf bij jou in de regio.

Tarieven

Nu je dit allemaal gezien hebt, zou je er wel gebruik van willen maken voor de ontruiming van je woning. Maar wat kost het? Dit verschilt per aanbieder. De meeste zullen wel rond de 25 euro zijn per verhuizer die jij inhuurt.