18 januari 2022

Hottub ideetjes om je tuin om te toveren tot een paradijs

2 min read

We willen allemaal het liefst een paradijselijke tuin. Even helemaal weg van alle drukte en lekker ontspannen. Ik zal wat interessante tips delen, zoals het aanschaffen van een hottub. Hopelijk heb je er wat aan en zal het bijdragen aan onvergetelijke momenten in je tuin. Oeps! Ik bedoel paradijs.

Betonnen oerwoud

Het kan een grote uitdaging zijn om een paradijs te maken in de “concrete jungle”. Er kan ruimte bespaard worden als je de hottub bijvoorbeeld in de grond bouwt. Dat geeft meer leefruimte en bovendien kun je dan meer doen in de tuin. Daarnaast ziet het er ook mooi uit! Je kunt het afmaken met veel planten en groen eromheen zodat het er echt uit komt te zien als een geweldige oase.

Je moet er wel goed op letten dat de hottub goed gefundeerd is. Door het gewicht van het bad zou je de achtertuin echt goed kunnen verwoesten. Het zakt namelijk in de grond als er geen goede fundering is gelegd. Het is daarom heel onverstandig om het zo maar ergens te plaatsen, denk er goed over na. Een goede oplossing is om grind te plaatsen als fundering. Het is een populaire keuze onder de hottub kenners. Het is relatief goedkoop. Om een goede fundering te maken moet je een 15 centimeter diep gaat graven ten grootte van het verwarmde bad. Gooi daar het grind in een maak het mooi glad en goed verdeeld.

Beschermd ontspannen

Wil je buiten zitten in alle seizoenen? Misschien is een overdekte hottub dan een idee. Zo kun je ongestoord relaxen wanneer jij dat nodig hebt, en ben je tegen alle gevaren van de natuur beschermt. Nou ja… Bijna alle gevaren. Ik kan natuurlijk niet garant staan voor een wolf dat plots de tuin in springt. Maar je snapt het idee!

Als je wat meer geld kunt uitgeven zou je misschien een zwembad in de tuin kunnen aanleggen, en de hottub er naast bouwen. Zou heb je keuze genoeg en kun je even lekker afkoelen in het zwembad als de hottub je te heet wordt. Bekijk Welltub.nl als je meer wilt weten over de verschillende hottub soorten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *