Verhuizen
Geen categorie

Interieuradvies Assen combineert oude met nieuwe meubels tot een comfortabel interieur

Je wilt een nieuwe bank aanschaffen maar niet gelijk al je meubels vervangen. Maar hoe weet je nu dat die nieuwe bank past bij de rest van het interieur. Wanneer je een ervaren interieur adviseur inschakelt van interieuradvies Assen is het de bedoeling om samen te zoeken welke bank past in jouw interieur. Wil je weten hoe je interieur er dan uit komt te zien, dan kun je vragen om een 3D advies. Bij interieuradvies Assen kan een 3D-ontwerp gemaakt worden aan de hand van foto’s van je huidige interieur. Daarvoor is ook een goed uitgewerkte plattegrond van de in te richtte ruimte nodig. Evenals stalen van de kleuren die nu aanwezig zijn nodig. Een 3D-ontwerp geeft je een goed inzicht in je nieuwe interieur waarbij de oude en nieuwe meubels komen te staan.

Voor een goed interieuradvies is een goede plattegrond van groot belang.


Ga je een nieuwe bank of andere meubels kopen, neem dan de maat van de ruimte waar deze in komt, of komen te staan. Een goede plattegrond met juiste maten behoed je voor een miskoop. Hiermee voorkom je dat de bank of kast net te groot of te klein is. Als je in de winkel loopt lijken meubels vaak kleiner dan wanneer ze in je kamer komen te staan. Om je een duidelijk idee te geven wat past in je huidige interieur kun je bij interieuradvies Assen advies vragen. Zij weten als geen ander wat de mogelijkheden zijn en wat past bij je huidige interieur. Maak goede kleurenfoto’s of neem stalen mee van het kleurgebruik in de ruimte waar je nieuwe meubel of meubels komen te staan. Dit om de kleur te kunnen bepalen van je nieuwe meubels.

Samen met een interieuradviseur op zoek naar de stijl die bij je past


Bij interieuradvies Assen ga je samen met een interieuradviseur op zoek naar de stijl die bij je past. Een interieuradviseur moet niet alleen kijken naar de manier waarop de meubels bij elkaar passen. Dat zou geen goed advies zijn. Bij interieuradvies Assen kijken ze ook naar de materiaalkeuze, de kleurkeuze en hoe je de verlichting het beste kunt aanpassen. Vaak zijn de keuzes die worden gemaakt door een adviseur niet direct de keuzes die jezelf zou maken. Daarom is een 3D plan ideaal. Zo kun je direct zien hoe je interieur eruitziet als alles klaar is. Tijdens het advies geeft de adviseur je als het ware een boodschappenlijstje mee. Je krijgt zelfs advies in welke winkels de interieur voorwerpen te koop zijn. Interieuradviseurs weten dan ook precies de beste verkoopplaatsen!

Interieuradvies Assen zorgt voor rust en bespaart je veel tijd.


Steeds meer mensen maken gebruik van een expert op gebied van interieur advies. Zeker (echt)paren die maar niet tot overeenstemming kunnen komen omdat ze beiden een andere smaak hebben. Vaak wordt interieuradvies Assen ingeschakeld omdat mensen niet eindeloos op zoek willen gaan naar meubels. Zij geven liever wat meer geld uit aan goed advies, dan eindeloos op zoek te moeten naar meubels die passen bij hun smaak en interieur. 

Met een goed interieur advies van Wiechers wonen voorkom je miskopen en houdt je tijd over!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *