Geen categorie

LED panelen handig en energiebesparend

Led panelen zijn eigenlijk gewoon dunne platte led lampen. In led panelen zitten meerdere kleine led lampjes die rondom binnenin tegen het frame zijn geplaatst. Led panelen zijn maar een paar centimeter dik en zijn daardoor in vele situaties toepasbaar. Led panelen zijn vrij nieuw op de verlichtingsmarkt. Het grootste voordeel van led panelen is wel het lage energieverbruik. Zeker in vergelijk met het gebruik van TL armaturen kan het verschil oplopen tot wel 50%. De lichtopbrengst van led panelen vergeleken met TL armaturen is ook efficiënter. Dat komt omdat het licht rechtstreeks naar beneden straalt terwijl bij TL armaturen meer dan 60% van het licht naar een andere kant schijnt. Led panelen zijn makkelijker schoon te maken dan de TL armaturen omdat die achter een rooster zijn geplaatst. Een zachte doek over de led panelen en deze zijn weer schoon.

LED panelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten

Led panelen zijn ideaal om te plaatsen in systeemplafonds of, om ze eronder te hangen want dat kan namelijk ook. Dat ziet er ook nog eens mooi en strak uit! Led panelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Het vervangen van uw TL armaturen door led panelen is geen enkel probleem omdat ze naadloos op de plaats van de TL armaturen geplaatst kunnen worden. LED panelen zijn er in drie kleurvarianten, in vierkante, rechthoekige en ronde vorm. De gemiddelde branduren van led panelen is 40.000 uur en dat houdt in dat je bij 8 branduren per dag de panelen na ongeveer 17 jaar een keer zou moet vervangen. Led panelen zijn overigens ook dimbaar te maken waardoor nog meer energie bezuinigd kan worden. Op ledinbouwverlichting.nl vind je alles over led panelen en led inbouwverlichting.

Led inbouwverlichting

Naast led panelen vind je op ledinbouwverlichting.nl ook led inbouwspots. Led inbouwspots hebben het voordeel dat ze niet warm worden. Je kunt led inbouwspots kopen in drie kleurtinten en daarom zijn ze in elke ruimte van je huis te gebruiken. Koop je led inbouwspots met een dimmer dan kun je deze op elke gewenste lichtintensiteit instellen. Zo kun je in de keuken onder de keukenkasten precies de lichtintensiteit krijgen die je op dat moment nodig hebt. Bij het koken op de hoogste stand en voor sfeerverlichting in de avond op de laagste stand. Er zijn ook inbouwspots die spat- waterdicht zijn. Deze zijn ideaal in de badkamer of doucheruimte. Wil je alleen maar iets aanlichten, bijvoorbeeld een schilderij kies dan voor een led inbouwspot die draaibaar of kantelbaar is.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *