27 november 2021

Met deze producten kun je elke klus veilig klaren

2 min read
stevig touw

Veiligheid is hartstikke belangrijk. Dat geldt voor elke klus: of je nu zelf aan je woning gaat klussen of werkt op een bouwterrein of voor een aannemer. Om veilig te werken heb je een aantal producten nodig, waaronder werkkleding en andere spullen om te zorgen dat je geen ongelukken krijgt. VDSTEENXXL.com helpt je daarbij.

Wat is VDSTEENXXL.com?

VDSTEENXXL.com is een webwinkel waar veiligheid voorop staat. Wat we daarmee bedoelen, is dat de producten die zij verkopen allen in kunnen worden gezet om klussen snel en veilig uit te voeren. En dan bedoelen we dat in de breedste zin.

StaticTouw

Kleding, haken en touwen

Zo koop je bij deze webwinkel onder andere werkkleding. Dit is nodig als je werkt met hoge temperaturen, op plekken waar je niet goed zichtbaar bent of met zware materialen die op je handen of voeten kunnen vallen. Handschoenen zijn bijna altijd aan te raden en ze moeten ook goed passen.

Haken en touwen worden gebruikt om jezelf te zekeren tijdens een klus. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan het werken op een steiger. Wanneer je op een steiger werkt en valt, dan is dat een flinke val. Sommige steigers zijn wel zes of zeven meter hoog, of zelfs hoger. Dan is het belangrijk dat je goed vastzit met klemmen en touwen. 

touw

Meer producten

Naast deze producten vind je er nog veel meer andere spullen die je nodig hebt om veilig te blijven. Zorg in ieder geval altijd dat je onderzoek doet naar de manieren om veilig te blijven voor je aan een project begint dat je nog niet eerder hebt uitgevoerd.