18 januari 2022

Moduleo: de nieuwste hit in de wereld van vloeren

2 min read
moduleo

Het is geen wonder dat mensen bij het uitkiezen van een vloer tegen zoveel weerstand aanlopen. Er zijn namelijk letterlijk duizenden soorten vloeren om uit te kiezen. Dat maakt de keuze niet bepaald gemakkelijk. Gelukkig kun je met deze tip in een keer klaar zijn: Moduleo maakt misschien wel de meest populaire vloeren van het moment.

moduleo

Wat is Moduleo?

Moduleo is een merk en gelijk ook een type vloer. Een type vloer waar mensen geen genoeg van kunnen krijgen. Moduleo vloeren kenmerken zich namelijk door een aantal unieke aspecten: 

  • unieke designvloeren
  • voor een redelijke prijs
  • gemaakt van pvc maar met elke uitstraling die je wil

Een houten vloer kost over het algemeen veel geld. Bovendien is echt hout op de vloer kwetsbaar: je moet oppassen met wat je erop doet. Schade, krassen en vlekken krijg je er lastig uit. Het verwijderen van vlekken is bovendien een dure klus en kun je vaak niet zomaar zelf. Geen wonder dus dat steeds meer mensen kiezen voor een alternatief: pvc. Dit materiaal heeft namelijk unieke eigenschappen die het ideaal maken voor vloeren.

Het lijkt op hout

Moduleo maakt vloeren van pvc. Het voordeel daarvan is dat ze een materiaaltype gebruiken dat heel stevig is, maar dat ook gemakkelijk is te bewerken. Dat betekent dat je er van alles van kunt maken, en dat doen ze bij Moduleo. Ze maken namelijk vloeren van pvc die lijken op hout, of andere materialen. Zo haal je het beste van beide werelden in huis; het gemak van pvc en het uiterlijk van hout. 

Niet van echt te onderscheiden

Vroeger had je natuurlijk al zeil of andere type vloeren met het uiterlijk van hout. Echt overtuigend was dat vaak niet. Maar daar is nu verandering in gebracht. De nieuwe pvc vloeren van Moduleo zijn namelijk niet van echt hout te onderscheiden. Je vloer ziet er dus chique en warm uit maar dan zonder de ongemakken van een echte houten vloer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *