raamfolie
Wonen

Perfect om je privacy te vergroten

Zit je thuis in de woonkamer televisie te kijken, is het niet altijd fijn als voorbijgangers zo je woonkamer in kunnen kijken. Of wanneer je aan het koken bent, op de galerij mensen lopen waardoor je geen privacy meer hebt. Door raamfolie aan te brengen, weet je zeker dat je meer privacy hebt. Voordeel van de folie is dat je dit zelf kunt ontwerpen, en er eventueel leuke teksten en afbeeldingen in kunt verwerken. Op de website van plakhetzelf.nl kun je dit met de online ontwerper doen.

raamfolie

Unieke decoratie met gesneden vinyl

Wil je gebruik maken van raamfolie, maar dan wel een unieke afbeelding dan is gesneden vinyl daar perfect voor. Alle onderdelen van de sticker zijn los aan te brengen, hierbij is alles mogelijk. Afbeeldingen van voorwerpen, letters en strepen of figuren kun je naar eigen inzicht aanbrengen op het raam. Vaak worden deze soorten folie gebruikt voor winkelruiten, om te laten zien welk bedrijf er gevestigd is en natuurlijk als reclame uiting. 

Sticker zonder lijmlaag

Heb je een raamfolie nodig om tijdelijk iets bekend te maken? Statische folie is daar perfect geschikt voor, leuk om bij een verjaardag of als iemand jarig is hier op deze manier aandacht aan te besteden. Voordeel van statische folie is dat er geen lijmresten achterblijven op het raam, nadeel is dat je de folie maar tijdelijk kunt gebruiken. De folie voor het raam kun je zowel in kleur als in transparante uitvoering ontwerpen, begin nu bij plakhetzelf.nl en ontwerp je eigen unieke folie.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *