18 januari 2022

Trends op het gebied van wonen in 2022

2 min read

Ben jij van plan om een aantal wijzigingen door te voeren in jouw interieur? In 2022 zijn er weer een aantal trends te ontdekken op het gebied van interieur. In deze blog hebben we enkele trends voor jou op een rij gezet. Hopelijk haal je hier wat inspiratie uit! 

  1. Visgraat pvc vloer 

De visgraat pvc vloer is niet nieuw. Deze vloer werd in 2021 ook al veel gekocht. Het is een trend die ook in 2022 weer doorzet. Een visgraat pvc vloer zorgt voor een erg chique uitstraling en past eigenlijk binnen elk interieur. Of je nu voor een romantische of een industriële woonkamer gaat. Het visgraat patroon is natuurlijk ook verkrijgbaar in de vorm van een ‘echte houten vloer’. Lang niet iedereen kiest voor een echte houten vloer, mede doordat deze vrij duur is in aanschaf. Daarnaast komt er bij een echte houten vloer meer onderhoud om de hoek kijken. Een pvc vloer in visgraat patroon is een erg goed alternatief. PVC vloeren zijn onderhoudsvrij en zijn erg goed te combineren met vloerverwarming. Ben je op zoek naar zo’n vloer? Neem dan eens een kijkje op https://www.laminaathal.nl/.

  1.  Organische vormen

Je kent de tijd waarschijnlijk nog wel waarbij interieurs zo strak mogelijk gemaakt werden. Een strak tv-meubel gecombineerd met een strakke hoekbank. In 2022 zijn het juist ronde vormen die toegepast worden in het interieur. Een ronde bank (bestaande uit meerdere losse elementen) en accessoires (zoals vazen) in organische vormen.  

  1. Kleur op de muur! 

De tijd dat alle muren in huis wit waren is voorbij. In 2022 zien we veel bruintinten terug. Een lichtbruine muur oogt chique en zorgt voor rust. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *