21 oktober 2021

Verleng het buitenleven met een overkapping van Verasol

1 min read
Verasol

Er zijn veel soorten terrasoverkappingen. Een soort is een ideale manier om je buitenleven te verlengen gedurende het jaar: de tuinkamer. Verasol kan je helpen aan een prachtige tuinkamer, ontworpen op jouw smaak en ingericht naar jouw wens.

Zeker tijdens de herfst en winter is een tuinkamer een ideale manier om langer te genieten van het buitenleven. Overweeg je om een tuinkamer te laten bouwen of aanleggen? Lees dan hier waarom dat een goed idee is. 

Verasol

Meer ruimte

Eén van de grootste voordelen van een tuinkamer is de ruimtewinst aan je woning. Veel mensen met een tuinkamer brengen er dan ook graag veel tijd in door. 

De meeste tuinkamers grenzen aan de woonkamer. Hierdoor ben je er zo en kun je er een mooie ruimte van maken die als verbinding dient tussen de woonkamer en de tuin. Je kunt er alle kanten in op. Kom er tot rust met een goed boek, plaats er een grote eettafel en geniet ondertussen van de tuin.

Haal je tuin naar binnen

Verasol

Een tuin kun je dankzij de tuinkamer ook naar binnen halen. Tijdens de herfst en winter besteden we in Nederland veel minder tijd buiten. Maar met een tuinkamer kun je volop genieten van je tuin, zonder dat je last hebt van de kou, wind of neerslag. Plaats er ook een paar mooie planten en de integratie met binnen en buiten komt nog beter tot z’n recht.