Logo-LetsLeds
Wonen

Voordelen van een led strip

Een led strip kan je voor verschillende doeleinde gebruiken. Bij deze strip heb je sowieso al het voordeel dat deze led lampen heeft. Dit is namelijk goed voor het milieu en voor de portemonnee. Je bespaard geld op de energierekening. Dit komt doordat een led lamp 95% van de energie gebruikt om licht te geven er gaat dus maar 5% verloren. Bij een de oude verlichting werd slechts tussen de 10 en 35% van de energietoevoer gebruikt. Een led lamp hoeft minder vaak vervangen te worden. Op deze manier hoeven er dus minder lampen geproduceerd te worden. Dit scheelt ook weer een hoop afval. 

Verschillende varianten van een led strip

Deze strips zijn verkrijgbaar in een soort lange led buizen deze geven warm wit licht. Vaak worden deze in de keuken of in de garage gebruikt. Ook kan je ervoor kiezen om echt een soort led slang te kiezen. Deze is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Warm wit licht
  • Blauw
  • Groen 
  • Rood
  • Oranje

Deze strips zijn al verkrijgbaar vanaf slechts 29,99 en worden de volgende dag bezorgd. Een ander voordeel is dat de meeste van deze lampen het IP65 keurmerk hebben. Dit houdt in dat ze tegen stof en sproeiwater kunnen. Dit is ideaal voor vochtige of stoffige plekken zoals de garage, badkamer of als buitenverlichting. Sommige varianten hebben zelfs het IP 68 keurmerk in dit geval zijn de lampen volledig waterdicht. De IP68 zijn wel iets prijziger dan de IP65.