Geen categorie

Wat zijn de beste lampen wanneer je aan het werk bent?

Lampenhuis is ervan overtuigd, dat goede verlichting de sleutel is tot het verlichten van een werkruimte. Als je een te fel licht hebt gehad, of een licht dat te zwak is, weet je dit maar al te goed. We kunnen werken vanuit huis misschien als een modern concept beschouwen, maar hebben we eigenlijk al lang onze huizen gebruikt om te werken en te studeren. Wij zijn van mening dat voor deze tijd het enige dat zou moeten branden terwijl je studeert, je ambitie is. Lampenhuis heeft voor alles een oplossing!

Bureauruimten gereed maken

Het verlichten van de werkruimte maakt werken gemakkelijker. Doordat je zich uitsluitend kunt concentreren op het produceren van het beste werk, wordt je niet afgeleid door schittering op je computerscherm. Maak ruimte voor het bureau. Je gaat hier veel tijd doorbrengen, dus neem de tijd en ruimte die nodig zijn om je op je gemak te voelen. Investeer in een comfortabele, in hoogte verstelbare stoel. Werken is niet leuk als je in beweging moet blijven om comfortabel te blijven! Zoek een plek om het werk aan het eind van de dag veilig op te bergen. Je moet rusten en genieten van de tijd in de kamer om zo goed mogelijk te kunnen presteren.

Bij lampenhuis hebben we een paar tips verzameld zodat je de perfecte werkkamer kan inrichten!

  • Als er natuurlijk licht de kamer binnenkomt, kun je je monitor hier het beste voor plaatsen, zodat het licht aan beide kanten van je scherm valt.
  • Gebruik bureaulampen, staande lampen of wandlampen als taakverlichting, aan de zijkanten van jouw monitor.
  • Instelbare taakverlichting is het beste, omdat het licht precies daar kunt manoeuvreren waar je het nodig hebt.
  • Overweeg dimbare lampen, omdat dit je meer flexibiliteit biedt rond de lichtniveaus die er nodig is.
  • Zorg ook voor voldoende omgevingslicht in de kamer; Plafondlampen en andere lampen die verder naar achteren in de kamer zijn geplaatst, helpen vermoeidheid van de ogen te voorkomen wanneer het natuurlijke licht vervaagt.
  • Pas de monitor zo aan dat reflecterende materialen het licht niet naar het scherm kaatsen.
  • Gebruik de 20/20/20 regel om de 20/20 visie te behouden! Kijk elke 20 minuten weg van het scherm, gedurende ongeveer 20 seconden op een plek op 6 meter afstand.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *