Geen categorie

Welke beton cire kleuren zijn er allemaal?

Naast dat je beton cire op veel verschillende oppervlaktes kunt doen, zoals de keukentafel, de badkamer, de vloer en zelfs de wc, bestaan er ook nog eens verschillende beton cire kleuren. Daardoor kan de keuze voor de juiste beton cire lastiger worden. Daarom wijden we dit artikel aan de verschillende beton cire kleuren. Op die manier hopen we dat de keuze voor beton cire kleuren wat makkelijker wordt. Want er zijn heel veel soorten kleuren: van koel tot warm en van grijs tot bruin. Wij vertellen in dit artikel het verschil tussen warme en koude beton cire kleuren.

Warme tinten

Dacht je dat beton cire kleuren alleen donker en koel zijn? Dan heb je het goed mis. Er bestaan ook warme beton cire kleuren. Je komt dan uit op de beige/ bruine tinten. Bijvoorbeeld de kleuren Silk grey of Gravel. Deze warme beton cire kleuren geven je huis een gezellige en warme sfeer. Als je bijvoorbeeld een hele grote ruimte hebt die je intiemer wilt maken, kun je gebruik maken van warme beton cire kleuren. Als je niet goed weet of deze kleuren goed in je huis staan, kun je advies vragen bij een woonwinkel of je vriendenkring.

Koele tinten

Naast warme tinten bestaan er uiteraard ook koele tinten. Deze beton cire kleuren geven je interieur weer een totaal andere uitstraling dan de warme tinten. Als je juist van strak en modern houdt kun je kiezen voor de koele beton cire kleuren. Ondanks dat alle beton cire kleuren een beetje op elkaar lijken, kunnen ze in je huis toch heel verschillend staan. Daarom is het goed om van tevoren goed na te denken welke kleur goed zal staan in jouw huis. Voorbeelden van koele beton cire kleuren zijn Silver en Tarpaulin. Natuurlijk hoef je niet maar gebruik te maken van één kleur. Je kunt ook de badkamer een warme tint geven en de vloer een koele tint.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *