Wonen

Welke spiegel past er bij mijn interieur?

Spiegels, ze zijn weer helemaal hot! Iedereen heeft tegenwoordig weer een prachtige blikvanger aan de wand hangen. Allemaal leuk en aardig dat het een enorme trend is, maar welke spiegel moet je in hemelsnaam kopen? In deze blog vertellen wij waar je op moet letten bij het aanschaffen van een spiegel.

Met spiegels creëer je ruimte

Los van het feit dat een spiegel natuurlijk mooi staat in de woonkamer, hal, badkamer of welke ruimte dan ook, het laat je ruimte ook groter en lichter lijken. Als je bijvoorbeeld een kleine badkamer hebt of een kleine hal, kan je het door middel van spiegels een stuk groter laten lijken. Als dit je doel is met een spiegel, ga dan voor een grote spiegel. Want groter is beter in dit geval. Als je ook nog eens veel licht wil opvangen en weerkaatsen is het zake dat de lichtinval via het raam op de spiegels uitkomt. De spiegels weerkaatsen het licht en dit maakt de ruimte ook meteen een stuk lichter.

Ronde spiegels zijn hip

Deze staat bovenaan als we kijken naar het lijstje met meest trendy spiegels. Met ronde vormen zit je vaak al goed en dit geldt ook zeker voor spiegels. Helemaal als je een modern interieur hebt staat het fantastisch. Je kan gaan voor één grote ronde spiegel of een combinatie van meerdere kleinere ronde spiegels. Je kan variëren met de rand van de spiegel. Wil je een industriële look? Neem dan bijvoorbeeld een dunne zwarte rand. Op deze manier kan je het aanpassen aan jouw wensen en eisen.

Klassieke spiegels zijn altijd goed

Met een klassieke spiegel kan je eigenlijk niet de fout in gaan. Helemaal niet als je een klassieke en stijlvolle inrichting van je huis hebt. Het straalt exclusiviteit uit en het oogt heel chique. Om het af te maken kun je kiezen voor een bladgouden rand rondom de spiegel.

Spiegels op maat

Spiegels komen in nog veel meer vormen en maten. Maar hoe leuk is het om je spiegel te personaliseren en op maat te laten maken. Je kan gaan voor een bijzondere afmeting, een leuke print, een aparte kleur of zelfs een combinatie hiervan. Mocht je een spiegel op maat wel interessant vinden, kijk dan eens bij GLASSby. Hier werken professionals die spiegels in allerlei maten en vormen kunnen maken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *