18 januari 2022

Zoek jij een erkend schildersbedrijf?

2 min read
Schildersbedrijf

Maak kennis met dit erkend schildersbedrijf. De naam van dit bedrijf is Schilder, Stukadoor en Renovatie BV. Hier werken diverse professionele mensen die hun werk verstaan. Hoewel de titel hierboven alleen maar aan schilders doet denken, zijn de diensten van dit bedrijf een stuk breder. Zij kunnen namelijk veel betekenen bij schilderwerken, zowel binnen, maar ook buiten. Tevens zijn zij in te zetten bij stukadoorswerk, tegelwerk, behangwerk, houtrot renovatie en zo kan ik nog wel even doorgaan. Voordeel is dat je maar naar één bedrijf hoeft te bellen en hiermee meteen de juister vakmensen hebt bereikt.

schilders aan het werk

Schakel dit erkende schildersbedrijf in

Het was de bedoeling om een schilder in te huren die zowel aan de binnen- maar ook aan de buitenkant het schilderwerk eens goed onder handen ging nemen. Nadat wij eerst de nodige informatie hadden gevraagd, kwamen wij erachter dat ze hier veel meer kunnen dan alleen schilderen. Voordeel is dat je maar één bedrijf over de vloer hebt en alles meteen tegelijk gedaan kan worden. Zo werden de klussen waar wij al een tijd tegenaan aan het hikken waren, meteen aangepakt. Het resultaat is zo mooi en daar zij wij dan ook bijzonder tevreden over.

Schilder, Stukadoor en Renovatie BV

Behangen, schilderen en een mooie badkamer

Vanaf het eerste moment dat de vakmensen bij ons over de vloer kwamen, werd er meteen netjes en hard gewerkt. De kwaliteit van deze vakmensen was duidelijk te zien. Zij namen geen genoegen met een lelijk vlekje op de muur en zorgde ervoor dat deze niet meer zichtbaar was. Dit noem ik dan ook echt topwerk en ben bijzonder goed te spreken over dit bedrijf.